Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Malo razmišljanje na + 40 i nešto

Malo razmišljanje na + 40 i nešto

Heteroseksulaci su oni što se uklapaju sa suprotnim polom, to jest, sa ženama i sa mnom medju njima.

Homoseksualci su oni koji se uklapaju sa sopstvenim polom a sa ženama i sa mnom medju njima nemaju ništa, po mogućstvu nas uzmu za najbolje drugarice da i oni nekome plaču na ramenu kad ih ostavi dečko ne sumnjajući koliko ih u tim trenucima mrzimo. Mis’im, uz svo saučesništvo što ga je ostavio dečko moram da se nerviram što mi uzima dečake ispred nosa kad ima toliko žena.

Biseksualci su ona najgora vrsta, oni što ne mogu da se odluče šta ’oće i kojima je svejedno, važno da se nešto dešava.

Heteroseksualci su oni što ih ja stalno brkam sa homoseksualcima. Slučajno.

Elem, u Srbiji se muškarci u novije vreme dele na dve grupe – balkanskog znojavog muškarca kome se jebe kako miriše i izgleda, koga je stari babo sa sve stričevima i ujacima naučio da se rodio k’o kuronja i da mu je to dosta. I da su ribe samo za karanje. A da su usput i ovce koje samo misle na onu stvar – sve su one, sinko, iste, da nas ima više nego njih pa da neka mora da mu pripadne da jebe čvorka i na – metroseksualce. Metroseksualce su balkanski znojavi muškarci do skoro zvali pederima – obuk’o si se ko peder, mirišeš ko peder, govoriš k’o peder, čim metroseksualac u priči mrdne malo od piva i fudbala.

Izmedju balkanskih znojavih muškaraca i metroseksualaca vlada totalno, skoro rasno, nerazumevanje. K’o izmedju svih vrsta koje se ne razumeju.

Balkanski znojavi muškarac se devojci udvara sa – Našla si onog pedera, dodji ’vamo da vidiš šta je muško!

Metroseksualac u udvaranju koristi razmenu iskustava koji je solarijum najbolji i koja mirisna nota je u trendu. O bojama da ne govorim. Metroseksualci ponesu boju sezone pre žena. Na neku foru koju nisam provalila.

Dakle, metroseksualac je moderno muško, jelte, koje devojci il’ ženi krade kozmetiku i tajno ide kod njenog pedikira sve dok ne stvori svoju ličnu kozmetičku imperiju na čemu devojka il’ žena posle može samo da mu zavidi. Brije se ispod pazuha i čupa obrve, depilira okolospolni deo i grudi junačke jerbo dlake nisu fensi. Polira nokte i ni lupom ne možeš da mu nadješ zanokticu. Kad se obuče izgleda k’o raspevano proleće. Znoji se isključivo u teretani i sa njim o seksu do mokre kose devojka il’ žena može samo da sanja. On se već potrošio u teretani, namirisao i seks sa njim je laganica, može da traje letnji dan do podne jer metroseksualci prate trendove pa znaju da su za dobar seks bitni i dobra klopa i piće, red ovoga, red onoga. Uglavnom fasciniraju poznavanjem vina, raznoraznih afrodizijačkih oraščića i morskih plodova. Dok devojka il’ žena dočeka seks sa njim već se oseća ko putnica koja nikako da dočeka voz u nekoj indijskoj pokrajini gde nema voznog reda al’ se zna da će voz da naidje. Kad tad.

Balkanski znojavi muškarac sa ženom ima fatalni odnos a metroseksualac sa ženom ima fatalno emotivni odnos pošto su emocije u modi. Tako piše u časopisima za muškarce koje čitaju metroseksualci.

Balkanski muškarac ženu ’vata na prepad i ništa je ne pita, dok je trepnula ne zna šta je snašlo. Metroseksualca uče da je žena neispitana planeta i da ne srlja k’o guska u maglu da ne naidje na bića nepoznata nauci nego da lepo ženu priupita šta voli, gde bi volela da je pipne i koja jačina pritiska treba da bude. Ko pita ne skita. Posle ako se snadje sa uputstvima može da predje na seks.

Balkanski znojavi muškarac nosi mobilni telefon u kome mu je sve što mu treba, metroseksualce uče da je mobilni telefon samo sitnica koja obogaćuje njegov stajling i da iako na mobilnom telefonu ima sat treba da ga nosi i na ruci jer je to fensi. Sat ne treba da mu služi da gleda koliko je sati, jebeš vreme ono ionako leti, nego mu služi da za njega zapadaju devojke. Tako piše. Zlatni satovi sa narukvicama od aligatorove kože zapadaju devojkama za oči! Logično je onda da satovima zpadaju devojke. Kako kapiram, za oči ti zapadne sat pa uz njega može da dodje i muškarac, onako u kompletu, umesto da bude suprotno.

Reklama za kondome za balkanske znojave muškarce je – Što je sigurno sigurno je. Tu negde izmedju redova piše da ne rizikuje mnogo, otkud zna sa kim je sve i u kojim pozama bila pre njega.

Ista reklama za metroseksualce me oborila s nogu a ide otpirlike ovako: Stiže proleće. Sve se budi a u muškarcima se budi strast. Drveće lista, sunce te miluje po obrazima a proizvodjač je za tebe spremio izuzetne kondome po izuzetno seksi ceni.

Ja pala sa stolice. Sve sam znala za cene, da su sezonske, niske, povoljne, prvi put čuh da postoje i izuzetno seksi cene. Savet na kraju: Kupi kondom taj i taj, ne zaboravi da je za sreću potrebno troje, ti, ona i kondom!

Ma jok, bre! Kad ste u ovako lepo izreklamirali da mu se diže zato što ga miluje sunce i drveće lista, koji će mu djavo ona. Kondom mu je dovoljan.

Metroseksualac treba da iskusi čari drugih žena i mora, pod obavezno, da letuje tamo gde će seksi Tahićanka da ga ’ladi lepezom i sipa mu kokoksovo mleko u usta dok on brekće k’o nasukani kit u izumiranju. Posle sve to prepriča svojim drugarima, metroseksualcima, da crknu od muke.

Balkanski znojavi muškarac je malo više na zemlji, ne sanja da oko njega obleće Tahićanka već zažmuri i od one sa kojom je pravi Tahićanku.

Balkanski znojavi muškarac povremeno sa ortacima igra mali fudbal al’ to nije fensi. Metroseksualce časopisi za muškarce savetuju da se bave nekim drugim sportovima a naročito da se trendovski opreme za taj sport. Primer: ’’Obavezno nabavite ručno izradjen komplet za boćanje i postaćete idol svih penzionisanih oficira u kraju!’’ Umal’ ne umreh. Je l’ treba da postanu moji idoli il’ penzionisanih oficira! Je l’ normalno, bre, da muškarac želi da postane idol muškarcima? I to penzionisanim!

Pošto me stalno bombarduju kakav muškarac treba da mi bude i da moram sa njim da se utrkujem čiji je parfem bolji, a koji puder zatvara sve pore, ja sam stalno u dilemi da l’ je bolje da imam metroseksualca u trendu koji želi da postane idol muškarcima il’ balkanskog znojavog muškarca kome se jebe kako miriše. Ako izaberem ovog prvog i ja sam žena u trendu a naročito žena koja ne dozvoljava da je pregaze godine i kojoj je sve jedno kome se diže na njenog muškarca. Ako izaberem ovo drugo, jebi ga, pregazilo me vreme, ko još voli znojave muškarce, naročito balkance.

Ostaje mi samo da se nadam da muškarci neće izumreti. Oni muškarci. Koji se oznoje pa se istuširaju. Koji vole da se oznoje i koji znaju da to nije sramota. Mislim, jebeš muškarca koji sebi ne dozvoljava ono do mokre kose.

I koji neće sa vama da meša znoj al’ hoće parfeme.

Mahlat, u znoju tela i lica svog.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

11 komentara

  1. s

    I ja padoh sa stolice od smeha 😀
    Odličan tekst

  2. g

    Ha,ha,ha odlican pogodak,svaka cast,ponovo si dokazala da dobro poznajes muskarce,cestitam…..

  3. veshtichanstvena

    Dopada mi se tvoj duh,nacin na koji pises,i to evo iznosim,mada me niko nije pitao za misljenje :-)Blaga ironija prozeta je dobronamernoscu,a retki su oni koji to postizu,narocito pisuci…Osvezili su mi popodne tvoji tekstovi.Pozdravljam te

  4. Zaboravila si trandze, oni su mi posteni bar!

  5. d

    Kako bre posteni?! Mislis da je zenska i 1/2, sve dok te ne pojauri oko kreveta sa isukanim… cedevita! 😯

  6. M

    Sugarkane, ja kad cutim – cutim, al- kad progovorim 😛

    Gofa, pa nisam gubila vreme 8)

    Veshticahnstvena, ma ne smeta, i ja puno puta pricam a da me niko nij epitao. A i nahvalila si me :mrgreen:

    Zelena, vis’ sta kaze Drnch, ajde, bre, to neopredeljeno, vara i jednu i drugu stranu, ne znas kog je pola, kako da ga zoves, najgora vrsta 😯

  7. Kontra tvojoj priči je moja Časopisi.
    Isuviše je to stroga podela muškaraca na te dve tako različite grupe. Dve krajnosti. Pravi muškarac je onaj negde između. Koji miriše i koji preznoji ženu kada treba pa se onda oseti i miris znoji.
    Pročitaj priču časopisi kao kontru tvom +40 pa mi reci da li sam metro ili balkan boy. 💡

  8. d

    Neka juri ko koga hoce, samo, sestro, nek ne smrde! Neki dan, u jednom dnevnom casopisu, novinar napisao kako se vozio busom i konstatovao kako BALKANSKI MUŠKARCI S M R D E! Kaze on, uglavnom, se kritikuju zene za vonj, ali on POTPISUJE da su to muškarci!:roll:

  9. Reminder, procitala, ti si balkan boy, definitivno.

    Dudo, ja potpisujem da su to zene, vise mi upada u nozdrve, ocajno smrde. Sramotno smrde.

  10. „Ostaje mi samo da se nadam da muškarci neće izumreti. Oni muškarci. Koji se oznoje pa se istuširaju. Koji vole da se oznoje i koji znaju da to nije sramota. Mislim, jebeš muškarca koji sebi ne dozvoljava ono do mokre kose.

    I koji neće sa vama da meša znoj al’ hoće parfeme.“

    E stvarno, jebes ga. I ja sam za tvoju varijantu SKROZ.

Ostavite komentar